Pascal Peters

Pascal Peters

Hallo burgers van Brunssum. Ik ben Pascal Peters en ben 37 jaar jong. Ik ben geboren en getogen in ons mooie groene Brunssum. In het dagelijks leven ben ik docent op een VMBO school in Weert en doceer het vak biologie.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met fitness, hardlopen en lekker genieten van de kleine dingen in het leven. Ik ben jeugd coördinator bij de voetbalvereniging SV Brunssum die weer aan de weg zijn het timmeren met de jeugdafdeling. De voetbalclub heeft een aantal jaar geen jeugd meer gehad en is weer bezig met jeugdteams te starten en aan de toekomst van de vereniging te werken.

Ik ben persoonlijk een perfectionist en wil het hoogst haalbare proberen te bereiken. Dit wil ik op elk vlak. Ik ben nog actief scheidsrechter geweest van mijn 23 t/m 30 jaar op hoog niveau van het amateurvoetbal en aan de rand gestaan van het betaald voetbal. Ik wil me nu sterk maken voor de gemeente Brunssum en samen met Lijst Borger Brunssum sterker en aantrekkelijker maken op verschillende gebieden.

U gaat nog vaker van mijn horen!

Beroep:

Docent VMBO school

Commissie/bestuur:

Commissielid ABA / R&T

Verenigingen/bestuursfunctie:

Voetbalvereniging SV Brunssum jeugd coördinator

Hobby's:

Docent Arbitrage KNVB, hardlopen, fitness

Lid vanaf:

2020